Fortsätt till huvudinnehåll

Best Of: Rensningen - Barbie Edition

Jag har ju rensat i mitt rum de senaste veckorna och hittat ett antal godbitar som mitt yngre jag har vägrat att slänga utan istället sparat i dammiga pärmar, korgar och tidskriftssamlare. Den sista delen av rensningen ägnades åt mina Barbie-dockor och eftersom min Ken-docka hade x antal spännande kläder, som mamma och mormor sytt åt honom, kommer därför här...

EN DAG I KENS LIV


Det är fredag, tidigt på morgonen och Kens väckarklocka har precis ringt. Han vet att han borde gå upp men det är ju såå skönt att ligga under det varma täcket så i ren trots ligger han kvar lite längre.


Till slut så tar Ken tag i sitt liv och slänger av sig täcket. Med en nöjd suck tackar han sig själv för att han bestämde sig för att sova i sina oerhört fashionabla mysbyxor igår kväll för nu blir det inte lika kallt när han stiger upp.

Efter att ha ätit frukost hoppar Ken i sina jobbarkläder, som idag består av ett vitt linne och stickade hängslebyxor. Han är väldigt stolt över sina byxor, för han spenderade hela sommaren med att sy dem, och med dem på tar han raska steg mot jobbet.


Ken jobbar hos en hästbonde, och hjälper bonden med att ta hand om gården och hästarna och så. Ibland kommer det skolklasser på besök och då brukar Ken visa dem runt och hjälpa barnen att rida på hästarna. Det är inte Kens drömjobb men det ger bra betalt och han tycker dessutom att hästar är rätt mysiga. Här poserar han med en av sina favorithästar, Billie.


Ken jobbar inte speciellt länge på fredagar men trots det är han alltid svintrött när han kommer hem. Det är minsann slitigare än en tror att jobba på bondgård, har han lärt sig efter ett halvår i tjänst. Därför tycker han att det är väldigt skönt att han har en matchande mysdress som han kan byta om till när han kommer hem och bara lägga sig i sängen och chilla med den på.


Den här fredagen kan Ken dock inte chilla hur länge som helst för på kvällen ska han på fest hos en av sina kompisar. Runt klockan sju slänger han därför på sig sin allra finaste silverkostym och går ut i garaget för att starta sin alldeles egna bil.




















Ken är väldigt peppad på kvällens fest. Tjejen han har dejtat ett tag kommer nämligen också att vara där och han har som plan att försöka våga bjuda hem henne när festen är slut. Han har redan varit hos henne någon gång men vill väldigt gärna att hon ska se hur han bor. Problemet är bara att han blir så fruktansvärt blyg och tafatt varje gång han träffar henne så han förstår verkligen inte hur han ska lyckas med det.


Ken kommer in på festen, som redan är i full gång, och blir tvungen att stanna mitt i steget för att han helt plötsligt får syn på HENNE. Hon ser så underbar ut att Ken inte vet vad han ska göra och helt plötsligt börjar han tvivla på om han verkligen har det som krävs för att dejta henne. Varför skulle han, en liten patetisk hästbonde få en sådan underbar och perfekt tjej som hon?  


Då ser hon, där hon står lutad mot ett av rummets hörn, att han har kommit och genast blir hela hon mycket gladare. Som hon har längat efter honom! Med exalterade rörelser vinkar hon åt honom att komma till henne och han vågar sig närmare. Ken undrar fortfarande vad det är hon ser hos honom men att hon verkar så glad att se honom gör honom i alla fall lite säkrare.



 
Han är så lycklig över att få träffa henne igen att han till och med vågar sig på att ge henne en puss mitt på munnen istället för en stel hälsningsfras. Hon lutar sig extra nära honom och han lägger handen om hennes midja och hela resten av festen står de sedan i sitt lilla hörn och är så nära varandra som det bara går.

Festen börjar lida mot sitt slut och Ken vågar sig på att fråga Melitta, som hon heter, om han kan få äran att skjutsa hem henne, vilket hon med glädje accepterar. De hoppar in i Kens bil och han försöker fundera ut hur han ska lyckas bjuda över Melitta till sitt hem.

När de båda sträcker sig för att knäppa fast säkerhetsbältet råkar deras händer nudda varandra och stämningen emellan dem går från att vara trevande och försiktig till elektrisk och krävande. Ken känner det som att om han inte frågar om Melitta vill följa med honom hem kommer han att sprängas. Så med ögonen fastlåsta i hennes hittar han något mod inom sig och frågar henne: "Du, du skulle inte vilja följa med hem till mig istället?"


Melitta lutar sig ännu närmare Ken och viskar att hon väldigt gärna följer med honom hem. Hennes andedräkt sveper över hans hud och med hela kroppen fylld av rysningar rattar han hemåt.

De kommer hem till Kens hus och Melitta styr stegen direkt mot sovrummet. Sidekick av Walk The Moon börjar på något mystiskt vis att spelas i bakgrunden och de två orkar inte längre nöja sig med lätta pussar på munnen eller händer runt midjan.

Det ena leder till det andra och snart ligger de båda i sängen med kläderna slängda lite överallt i rummet. S&M av Rihanna tar vid efter Walk The Moon och fortsätter natten igenom...


Morgonen efter vaknar Melitta och Ken upp bredvid varandra och för att de inte ska frysa tar de på sig sina mysbyxor (Melitta bara "råkade" få med sig sina favoritmysbyxor till festen), som av någon märklig anledning matchar varandra och det enda de kan tänka på är hur himla bra de passar ihop. De kryper närmare och lägger armarna om varandra och såvitt jag vet ligger de kvar där än.


Där har vi det, en av de mer perfekta dagarna i Kens liv. Tänkte btw starta en ny kategori på denna blogg som ska få heta Best Of. Hitills är det väldigt oklart vad den ska handla om eftersom det bara finns ett enda inlägg i den men när någonting är väldigt, VÄLDIGT bra hamnar det i den. Har till exempel planer på ett Brysselinlägg som då troligen hamnar i Best Of-kategorin. Vi får se vad det blir av den helt enkelt...












































Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Best Of: Wild Kids - avsnitt 4

Det har hänt igen! Ännu ett avsnitt av Wild Kids har sänts! Den här gången var det faktiskt underhållning på hög nivå. Här är.... HÖJDPUNKTERNA Tio spänn på att de kommer att slåss om Paradiset idag Girl, du har då inte sett mitt hår på morgonen Bara att hala upp de där tiokronorna för någon ser ut att ha rätt BOOM Hade växelvis händerna framför ögonen för att det var så spännande. Skojar inte YES YES YES SÅJA Gullelejon Besvikelsen Adams hår är så GOALS När produktionen inte har råd med fler barn Alltså Efraim och Tim, HUR GULLIGA?! Björnarna fick en biljett till Vattenpalatset men de borde kanske fått en lektion i stavning med tanke på banderollen i bakgrunden... Kan vi bara ta ett ögonblick till att småfnissa åt att SVT är lite kluriga ibland och kallar Björnarna, det vill säga laget fullt av människor, för skogens farligaste rovdjur? Funny because it's true Efraim tycker in

Best Of - Wild Kids, avsnitt 2

Igår firade jag att det i onsdags var 10 år sedan den första High School Musical-filmen släpptes med en episk fest tillsammans med mina kompisar. Vi dansade, tolkade låtar från filmerna och avslutade hela alltet med att se sista filmen tillsammans och konstaterade, med både skräck och längtan för min del, att det inte är speciellt långt tills vi är där själva. Vi får dock inte glömma helgens andra stora händelse. Det var dags för WILD KIDS ännu en gång. Precis som förra veckan kommer här det allra bästa från fredagens program, sammanfattat i bilder. Starka scener när björnarna badar och sjunger Hasse Andersson. Lejonen får börja leverera snart för annars finns det risk att jag överger mitt livslånga lejonenhejande och övergår till björnarna. Är benägen att hålla med dig Filippa   Största samtalsämnet hos lejonen: Hur björnarna har det Rimliga förväntningar på ordet "eldkamp" Vet inte med er men detta är lätt de co

Best Of - Wild Kids

Det var fredag igår, ifall någon lyckades missa det, och veckans största händelse inträffade. Wild Kids började!! Satt bänkad tillsammans med landets alla tioåringar och fick nostalgitripp efter nostalgitripp. Saknar visserligen tiden när Ola Lindholm var programledare men Rickard Olsson gör ändå ett väldigt bra jobb. För er som missade det eller vill uppleva det igen kommer därför gårdagens bästa händelser, fångat på bild När frågan "hur ska vi få inledningen att se cool ut?" dyker upp är svaret alltid att låta deltagarna springa uppför ett berg. Alltid Tuffa deltagarpresentationer since 2005. Saknar tiden när varje person fick ta med sig valfri sak till lägret. Min idol kommer för alltid att vara killen som tog med sig sin kanin. Skulle regerat exakt likadant om någon berättade att ett lag skulle bli tvungna att bo i "Träsket" Det här med taktik är ingen viktig grej för årets